Raambekleding

IMG_5423_1024x683Voor het verhogen van het wooncomfort heeft Finster naast kunststof ramen en deuren verschillende oplossingen voor raambekleding. Met name wanneer het gaat om het weren van insecten (horren), warmte, licht (screens) en eventueel ongewenste bezoekers (rolluiken).

Horren

Deurhorren Plissé en schuifhordeuren in verschillende kwaliteiten en kleurstellingen maken het mogelijk het juiste product voor nagenoeg elke situatie te vinden en mocht zelfs dit niet lukken dan kunnen wij u een maatwerkoptie aanbieden. Tevens leveren wij een uitgebreid programma aan lamel hor gordijnen in eveneens een veelvoud aan uitvoeringen en kleuren.
Daarnaast zijn er ook veel geschikte horoplossingen voor op ramen.IMG_4411_1024x683

Screens

Screens zijn verticale zonweringen die de gehele oppervlakte van het glas afdekt tegen inval van hinderlijk licht en voorkomt dat  het glasoppervlakte opwarmt. Er bestaan vele soorten screens en screendoek en een enorme keuze in kappen, geleiders en framekleuren. Het mooie van screens is dat wel van binnen naar buiten gekeken kan worden maar niet andersom.

Rolluiken

IMG_8762_1024x683Rolluiken vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. In combinatie met kunststof kozijnen en deuren vormen rolluiken een prima combinatie van duurzaamheid en vormgeving. Tevens werken rolluiken ook geluidswerend.