Deuren

deur klassiek_577x768Kunststof deuren en schuifpuien

Naast ramen zijn de toegangsdeuren, schuifpuien of tuindeuren  zeer bepalend voor het aanzicht van een woning. Een mooie voordeur van kunststof kan het aanzicht van de gehele woning of  locatie veranderen. De populariteit van schuifpuien heeft te maken met het feit dat uw woonruimte en uw tuin naadloos in elkaar overlopen. Door een schuifpui wordt een royale doorgang naar de tuin gerealiseerd zonder dat u ruimte verliest in de tuin of woonruimte.

Hefschuifpui

De hefschuifpui heeft een robuust uiterlijk, met een uitermate gebruiksvriendelijke bediening. Deze pui kenmerkt zich verder door een zeer lage dorpel, dus een lage opstap.

Kiepschuifpui

De kiepschuifpui is een schuifpui met de mogelijkheid hem in de kiepstand te zetten waardoor deze gemakkelijk kan ventileren. Meer nog dan roosters helpen deze schuifpui bij een gezonde luchtcirculatie in een woning.

Tuindeuren

Tuindeuren geven uw woning een landelijke uitstraling. Door het toepassen van tuindeuren wordt er en royale doorgang naar uw tuin gerealiseerd.

De voordeur is het visitekaartje van uw woning, logisch dus dat er hoge eisen worden gesteld aan uitstraling  en ontwerp. Finster biedt de keuze uit een groot assortiment kunststof deuren van verschillende merken. Hierdoor is het mogelijk ook voor u  de juiste deur te vinden die bij u past.

In combinatie met het SKG Politiekeurmerk Veilig Wonen en veiligheidsglas bent u ook nog verzekerd van een veilig stukje wooncomfort.

Finster Friesland is officieel dealer van Dutch Design Deurpanelen, kijk gerust eens op hun website voor meer informatie: https://dutchdesigndeurpanelen.nl/

Foto’s van door ons geleverde kunststof deuren: