Kunststof Kozijnen

IMG_5454_1024x683Voor iedere woning of object is de juiste oplossing in kunststof te realiseren. Heel veel verschillenden profielen, kleuren en uitstraling biedt alle mogelijkheid om een passende oplossing te bieden voor elk type woning of gebouw. Bijkomend voordeel is dat kunststof onderhoudsarm is en heel lang mee gaat en verhoogt ook nog eens de isolatiewaarde van de woning.

Finster kunststof kozijnen
Kwalitatief hoogwaardige kunststof producten tegen aantrekkelijke prijzen en door ons zelf gemonteerd is de beste typering van Finster Kunststof Kozijnen.

Finster levert en monteert kunststof kozijnen welke onder KOMO-certificering
worden gefabriceerd uit het Gealan profiel. Finster kiest bewust voor dit hoogwaardige profiel, welke wordt gekenmerkt door een unieke vormgeving en moderne uitstraling. Dit in combinatie met een uitgebreid kleurenpallet met zowel een strakke uitstraling als een klassieke
nerfstructuur.

Het uitgebreide aanbod van profielen zorgt ervoor dat er kozijnen kunnen worden gefabriceerd, met zowel een zakelijk karakter, als een authentieke uitstraling. Waarbij de kenmerken als goede thermische isolatie, wind, tocht en geluidswering gewaarborgd zijn. Onze kunststof profielen hebben een levensduur van tientallen jaren. Ze zijn 100% recyclebaar en dus mileuvriendelijk.

Foto’s van door ons geleverde kunststof kozijnen: